Cum am început

Am absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” secția de medicină dentară.

Mi-a plăcut de când mă știu cartea, iar la sugestia surorii mele care acum este medic specialist de anestezie și terapie intensivă, am urmat acest drum, lung și nu ușor al medicinei.

Încă din timpul facultății am făcut practică la mai multe cabinete stomatologice fiind asistentă de nădejde multora dintre profesorii mei.

În prezent am rămas în Timișoara, un oraș plin de viață în care dezvoltarea mea din punct de vedere profesional continuă și munca din cabinetul stomatologic mă împlinește.

Cum am continuat

Din toamna lui 2016 prestez servicii medicale stomatologice profesionale într-un cabinet stomatologic bine dotat din Timișoara. Sute de pacienți mi-au trecut pragul și revin cu mare drag „la dentist”.

Începem cu o igienizare profesională și terminăm atunci când sănătatea dvs. orală este la „peste stardard”. Dacă dinții tai sunt cariați, ai o infecție, te confrunți cu probleme de estetica dentară, trebuie să îți faci sau refaci o „lucrare dentară” sau orice altă problemă ce ține de sănătatea orală sau estetica dentară, nu ezita să mă contactezi pentru o consultație gratuită în care să stabilim diagnosticul și tu să știi foarte clar ce ai de făcut în continuare.

Garanția mea

Garantez că vei pleca mulțumit din cabinet din toate punctele de vedere!